© Een Hart voor Limburg Een Hart voor Limburg

KBC Limburg verkoopt voor 21.182 euro kaarsenpakketten voor Een Hart voor Limburg

KeiSolidair is een campagne van Een Hart voor Limburg die jaarlijks plaatsvindt in het najaar waarin ze bedrijven oproept om samen met hun werknemers iets te doen voor het goede doel, meer bepaald voor kinderen in Limburg met een beperking of kinderen in armoede.

Een Hart voor Limburg Een Hart voor Limburg

Een nobel doel waar KBC Limburg al verschillende jaren mee haar schouders onder zet. In het najaar van 2018 gingen ze aan de slag met kaarsenpakketjes, die ze verkochten voor 5 euro. Voor KBC is het meer dan enkel een verkoop voor het goede doel, want ook het samenstellen van de pakketjes gebeurt door eigen medewerkers, waardoor het een heuse teamactiviteit wordt.

Verspreid over alle Limburgse filialen werden er op die manier meer dan 5.600 kaarsenpakketjes verkocht en dit voor een bedrag van 21.182 euro.

Heb je om één of andere reden geen kaarsenpakket kunnen bemachtigen, geen nood, dit najaar kan je opnieuw terecht in alle Limburgse KBC kantoren.

Wil jouw bedrijf ook KeiSolidair zijn met onze Limburgse kinderen, maar weet je niet hoe er aan te beginnen? Stuur een mailtje naar info@ehvl.be en we helpen je graag verder.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer