Benny De Kabouter in 'Belgium's Got Talent' was eigenlijk gewoon ... Jonas Van Geel

Een van de meest besproken tv-figuren van de laatste dagen is ongetwijfeld Benny de Kabouter. Kijkers van Belgium’s Got Talent zagen afgelopen vrijdag hoe deze wat vreemde figuur een mislukte auditie deed. Kijkers reageerden met een mix van compassie en afschuw hoe de kandidaat zijn karretje uit frustratie kapot sloeg, maar nu blijkt dat heel de act in scène werd gezet door … Jonas Van Geel.

JoRo

De vier juryleden van het vtm-programma ‘Belgium’s Got Talent’ wisten niet goed wat hen overkwam toen er plots een rare, bebaarde en geheel grijs geschminkte man met pinnenmuts op het podium verscheen en vervolgens gewoon twee minuten bleef stilstaan.

Begrijpelijkerwijs kon deze weinig dynamische act de jury niet echt bekoren. Daarop reageerde Benny De Kabouter korzelig door jurylid Stan Van Samang te vragen: “Wie ben jij om talent te beoordelen?”, om vervolgens teleurgesteld af te druipen. Het hart van jurylid An Lemmens, en van vele kijkers en toeschouwers, brak op dat moment. Het werd echter alleen meer vreemder toen Benny kwaad zijn karretje stuk sloeg op het podium. “Ik heb schrik”, sprak An Lemmens.

Sindsdien mijdt de presentatrice de Antwerpse Meir omdat ze vreest de vreemde kabouter tegen het lijf te lopen, maar haar angst blijkt ongegrond te zijn. In het programma ‘Jonas & Van Geel’ werd dinsdag uit de doeken gedaan dat achter het verkleedkostuum eigenlijk Jonas Van Geel schuil ging en dat ook Laura Tesoro mee in het complot zat.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER