Hein Vanhaezebrouck.
Volledig scherm
Hein Vanhaezebrouck. © Florian Van Eenoo photonews

Hein Vanhaezebrouck: “Ik heb een bluts en een buil, ja, maar is Anderlecht nog wel Anderlecht?”

Belgisch voetbalVier maanden na zijn ontslag door Marc Coucke doorbreekt Hein Vanhaezebrouck de stilte. Uw krant had deze middag een interview met Vanhaezebrouck. Hij is ontgoocheld in Anderlecht.

60 reacties

  • Ivan Smissen

    5 jaar geleden
    Wild natrappen: dat is het gebrek aan stijl dat we van Billie Turf gewoon zijn.
  • Roos Desreveaux

    5 jaar geleden
    Constant en vader vanden stock hebben indertijd anderlecht groot gemaakt. samen met michel verschueren en van holsbeek, sedert dat coucke anderlecht heeft overgenomen is het verval defenitief vertrokken, amateurisme troef, ik ben geen fan maar ze hebben het belgisch voetbal mee groot gemaakt.
  • eric debanne

    5 jaar geleden
    Anderlecht is inderdaad geen grote club meer ! De 2/3 van de spelers hebben het niveau niet om bij deze ploeg te spelen ! We zwijgen dan nog over het bestuur ... En binnenkort nog die stadion naam veranderen ...is een schande tegenover constant Vanden stock die zoveel voor deze ploeg heeft gedaan !
  • René Schoeters

    5 jaar geleden
    Jean Petermans : ze waren wel 5x kampioen de laatste 10 jaar, zelfs nog 2 jaar geleden. Er zijn Belgische topclubs die 11 jaar tot zelfs 25 jaar moesten wachten!
  • ringo van der pulst

    5 jaar geleden
    Ik denk dat indien het bestuur in brugge er nog maar mag aan denken van die windmolen binnen te pakken ,dat ze dan een revolutie onder de supporters mogen verwachten.Zijn ze een paar duizend abonnementen en verbruikers moe dan moeten ze dat zeker doen.