AFP
Volledig scherm
© AFP

Parlementsleden raken het opnieuw niet eens over alternatieve brexitroutes

buitenlandHet Britse Lagerhuis is het gisterenavond opnieuw niet eens geworden over een alternatief voor de brexitaanpak van premier Theresa May. De vier voorstellen waarover werd gestemd, zijn allemaal verworpen. Een brexit zonder akkoord met de Europese Unie “wordt nu bijna onvermijdelijk", zegt Guy Verhofstadt, de brexitonderhandelaar voor het Europees parlement.

15 reacties

  • Freddy van Puymbrouck

    5 jaar geleden
    Het is een beschamende vertoning aan het worden die helemaal past bij de politiek en de politicus,een grote bende narcisten samen!.
  • Erwin Van Roy

    5 jaar geleden
    Peter Janssen ik denk dat jij de bal echt mis slaat. ze zijn dus wel bezig voor een brexit. Alleen komen ze niet overeen hoe die moet verlopen. wat ik niet goed versta is dat veel mensen zeggen dat het de fout is van de EU maar de Eu heeft hier niets mee te maken. De EU moet zorgen dat zijn burgers niet het slachtoffer wordt van dit. De EU is klaar voor een harde brexit de vraag is in UK er klaar voor want dat willen zij niet. bij staan veel meer jobs op de helling dan bij ons.
  • Thomas Buick

    5 jaar geleden
    Jan Lemmens, geen complotten maar feiten. Brexit is gebasseerd op valse beloftes van de exiteers, het VK gaat er zeker op achteruit zonder de EU dat hebben zelfs Farange en Johnson toegegeven.
  • Dieder De Brende

    5 jaar geleden
    Geen probleem de Engelsen zijn het op de EU vergaderingen ook nooit eens en hielden veel tegen. Zo wilden ze zelfs geen euro hebben en kregen dat nog gedaan ook. Zwier ze aub op 12 april buiten... want verdere uitstel is echt een lachertje. natuurlijk willen zij nog enkel ministers benoemen in de EU voor the money
  • Wim Tops

    5 jaar geleden
    Vroeger had je the muppet show nu heb je het Brits parlement!!!