Illustratiebeeld
Volledig scherm
Illustratiebeeld © BELGA

Gerecht begonnen met inbeslagname vrachtwagens Jost Group in onderzoek naar mensenhandel

Het gerecht is begonnen met de inbeslagname van de vrachtwagens van Jost Group. Een woordvoerster van het transportbedrijf bevestigt dat de federale gerechtelijk politie ter plekke is op de site in Herstal en dat 17 vrachtwagens in beslag werden genomen.

4 reacties

  • jef hufkens

    5 jaar geleden
    word hoge tijd ben zelf gepensioneerde chauffeur sinds 2 jaar net op tijd maar is al meer dan tien jaar bezig in het weekend aan de grens veel belgische camions maar niemand sprak nederlands zijn wel meer firmas dan jost group dat ze die allemaal aanpakken en belgen weer moed geven om chauffeur te worden
  • Frank De Rycke

    5 jaar geleden
    Ah ja ...ze zullen er wel weer van tussen muizen door één of andere procedurefout , Europa is er zelf schuldig aan door al de hiaten in hun wetgeving !!
  • Germain De Block

    5 jaar geleden
    Zullen het wel op een akkoordje proberen te gooien.hopelijk worden die vele beetputjes met die buitenlanders in elke sector aangepakt en uitgeroeid.
  • Anoniem

    5 jaar geleden
    zeker 5 jaar te laat ,wij wisten al veel langer van die zaken ,die begonnen zijn vlak na de verkoop van het toemalige de bock transport,en dan zeggen en roepen staatsveiligheid en politie hahaha klucht ja,tegen eigen volk machtsmisbruik dat wel