Klaas De Scheirder
Volledig scherm
PREMIUM
© Klaas De Scheirder

Mieke Dexters heeft genoeg van de kritiek op haar tweelingzus: “Tanja verdient die lelijke verwijten echt niet”

ShowbizzMieke en Tanja Dexters (beiden 42) zijn tweelingzussen maar ook twee handen op één buik. Daarom kan Mieke niet meer zwijgen, nu ze haar bekende zus nog maar eens onder vuur ziet liggen na een ongeval met vermeend vluchtmisdrijf. “Het ergst van al: ze noemen Tanja nu weer een slechte moeder”, zegt ze aangeslagen in Dag Allemaal. “Terwijl Valentina haar mama doodgraag ziet.”

34 reacties

  • Charly Gerits

    5 jaar geleden
    Het doet mij deugd dat Tanja liefdevol wordt opgevangen door haar familie. Ik herken veel van mezelf in Tanja..niet alles..mr er zijn toch wel raak vlakken.. Dus het raakt mij ook dat mensen enkel lezen wat ze willen lezen of enkel zien wat ze willen zien. En is niet dieper of verder kunnen nadenken wat er achter zou kunnen liggen..Ik geloof Mieke Dexters als zij zegt dat Tanja een lieve, gevoelige vrouw is, met een klein hartje, alles doet voor haar dochter en ook voor anderen.
  • Nono Buus

    5 jaar geleden
    Onozele redenering: Valentina ziet haar mama graag, natuurlijk maar er zijn enorm veel ongeschikte ouders wiens kinderen te jong zijn om anders te weten dan ‘graag zien’.
  • Verstappen Martine

    5 jaar geleden
    Zusterliefde of niet, blijft een feit dat Tanja Dexters zich zeer ongeliefd maakt bij de mensen. Ik herinner me die video van het kerkhof nog, gewoon schandalig en dat is niet de enige wansmakelijke frats dat ze heeft uitgehaald. En dan nu de kers op de taart, andere mensen beschuldigen van agressie en zich uit te voeten maken na een ongeval dat zij veroorzaakt hebben. Je zou voor minder negatieve reacties uitlokken.
  • Dré Eggers

    5 jaar geleden
    Is wat er gebeurde de waarheid dan is dit ronduit misdadig.
  • Katrien Van Vosselen

    5 jaar geleden
    Zus of geen zus van wat er is gebeurd is schandalig daar kan geen enkele goedpraterij tegenop.