Mogi Bayat.
Volledig scherm
Mogi Bayat. © BELGA

Record: 48,6 miljoen voor makelaars, Bayat ondanks ‘Propere Handen’ één van de transferkoningen

Belgisch voetbalGouden tijden voor makelaars in het Belgische voetbal. Uit een rapport van de KBVB blijkt dat tussenpersonen in ons profvoetbal het voorbije jaar een recordsom van 48,6 miljoen verdienden. Dat is ­alweer meer dan de 41,9 miljoen van een jaar daarvoor en ruim het dubbele van nog een jaar eerder (23,5 miljoen). 44,3 miljoen van het totaal kwam uit eerste klasse, 4,3 miljoen uit de Proximus League.

6 reacties

  • ludo verbueken

    5 jaar geleden
    In België kan en mag alles he.als er maar gefoefeld word.en de werkman die krijgen ze wel klein
  • bjorn Vermeerch

    5 jaar geleden
    Zo veel als mogelijk aan banden leggen die rotte makelaarswereld. Waarom moet men in godsnaam beroep doen op een derde partij (makelaars) ? De Bayats en consorten worden slapend rijk en onze clubs worden leeggezogen door die haaien. Hoe meer die haaien verdienen hoe minder geld er binnen het voetbal blijft. Wat is in godsnaam de meerwaarde van een makelaar voor ons voetbal ?
  • Fernand Beaumonde

    5 jaar geleden
    En dan immense kortingen eisen op belastingen en RSZ! WALGELIJK
  • jacques weterings

    5 jaar geleden
    De waarde van 'n speler is sowieso relatief en afhankelijk van wat 'n gek er voor geeft. De makelaars zullen altijd proberen de prijs op te drijven tot in het absurde want dat maakt hun commissie ook absurd. Zolang ze dan ook nog krijgen wat ze vragen zitten die golddiggers op rozen.
  • pol Van den Berghe

    5 jaar geleden
    nog wa meer subsidies vragen voor de jeugd opleidingen