Vanmarcke past voor Dwars door Vlaanderen.
Volledig scherm
Vanmarcke past voor Dwars door Vlaanderen. © Photo News

KOERS KORT (02/04). Vanmarcke start niet in Dwars door Vlaanderen, ook Stybar en Van Avermaet passen - Martin en Bardet bestolen na val

12 reacties

  • Gabriel Daniels

    5 jaar geleden
    Dat Stybar dan in dienst rijdt van Gilbert, zoals Gilbert deed toen Stybar won!
  • jans van Oosten

    5 jaar geleden
    Ik denk dat Greg en alle andere coureurs hun plannen en ideeën over de koers gaan wijzigen na het lezen van al deze deskundige reacties van alle zetelcoureurs hier... hahaha hoe bestaat het?!
  • Pedro Gonzalez

    5 jaar geleden
    Tja, Greg weet het altijd uit te leggen vóór de koers !!
  • Ricci Latte

    5 jaar geleden
    Als je zegt "Zonder Greg is er vrijheid voor de andere renners uit ons team om een resultaat te rijden" dan... vraag ik mij af waarom Greg in de finale van een wedstrijd niet op de hulp van een ploegmaat kan rekenen. Hij moet zelf maar proberen om zich in het wiel van anderen te zetten of zelf de gaten dicht te rijden.
  • Ongeveer Precies

    5 jaar geleden
    Als je scherp bent, sta je doorgaans op het randje om ziek te worden. Diegenen die alles op De Ronde hebben gezet gaan morgen niet hun gezondheid in de waagschaal leggen in de voorspelde wind en regen. Stybar, Van Avermaet en Van Aert kunnen deze omvang makkelijk aan, maar morgen koersen in hondenweer is mogelijk een bom leggen onder hun prestatie zondag. Kun je ze niet kwalijk nemen.