VRT
Volledig scherm
© VRT

Liefdesperikelen in ‘Down The Road’: “Ik heb het per ongeluk uitgemaakt”

TVEr fladderden gisterenavond heel wat vlinders rond in ‘Down The Road’: wanneer ze aankomen in een lodge in een groot dierenpark, lijken Geoffrey en Charlotte helemaal voor elkaar te vallen. Na een openhartig gesprek waarbij ze allebei hun gevoelens voor elkaar tonen, is het dan eindelijk ‘aan’ tussen de twee tortelduifjes.

4 reacties

  • mireille GELDOF

    5 jaar geleden
    Het is bijna afgelopen,ik ga mijn zes schatjes missen.de begeleiders niet vergeten,iedere dag geweld op TV ,dit brengt rust.Ondanks hun beperking,zoveel te bieden,alles komt recht uit hun hart. Een programa met een lach en een traan. Zeker een traan weggepinkt,hopelijk komt er een vervolg.Chapeau voor Dieter en Saar ,wie doet het hen na???????X
  • Linda Vantomme

    5 jaar geleden
    Top programma !!! Allemaal schatjes . Dieter en Saar jullie doen dit zeer goed ,er mogen er nog komen afleveringen. Dikke knuffel aan iedereen !!!
  • Peggy Geerts

    5 jaar geleden
    Ach , ik had zo te doen met die jongen ...wat is Geoffrey toch een schat van een kerel .
  • vicky vanderweyen

    5 jaar geleden
    Dit is één van de mooiste programma's die de laatste jaren gemaakt zijn,vind deze mensen stuk voor stuk prachtig,ze tonen nog hun ware gevoelens zonder rond de pot te draaien,ga na volgende week serieus moeten afkicken.