© Boer zkt Vrouw: De Wereld Rond

Boer Manu (53) en Hilde (50) gaan trouwen

Boer Manu (53) heeft groot nieuws. De Zuid-Afrikaanse olijfboer, bekend van Boer zkt. vrouw, gaat trouwen met de Limburgse politieagente Hilde (50). Dat meldt Dag Allemaal.

adm

Er is nog hoop voor de liefde want boer Manu is op één knie gegaan voor zijn Hilde. Vorig jaar in november trok Hilde naar Zuid-Afrika en vijf maanden later is de liefde groter dan ooit. De boer heeft overigens zijn boerderij verkocht. Hilde heeft geen moment moeten twijfelen.

De ring had hij verstopt in het zakje met de cijferblokjes van Rummikub, ze spelen dat gezelschapsspel naar eigen zeggen graag. Maar elf rondes later had Hilde de ring nog niet gevonden. Boer Manu heeft haar dan naar het terras meegenomen om haar dan de ring te geven bij een drankje. Trouwen heeft bovendien voor het koppel enkele juridische voordelen. Eens ze man en vrouw zijn, hoeft Hilde niet om de drie maanden terug naar België te reizen, dat is echter niet de reden waarom ze trouwen, aldus nog het koppel in Dag Allemaal.

Overigens heeft de Zuid-Afrikaan zijn boerderij verkocht. Naar eigen zeggen vanwege de politieke situatie. De boer vreesde onteigend te worden zonder vergoeding.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer