BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Het einde van een tijdperk: Gert Verhulst stopt als ‘Gertje’ van Samson

ShowbizzVandaag trekken we een streep onder ‘Samson & Gert’ zoals we het duo kennen, want Gert Verhulst heeft zopas aangekondigd dat hij niet meer in de huid van de man met het rode hemd zal kruipen. Of er een opvolger komt voor zijn personage, laat Studio 100 nog even in het midden. Ze benadrukken wel dat Samson blijft bestaan, en dat er een grote afscheidstournee volgt die in december van start gaat.

79 reacties

  • Arne Damman

    5 jaar geleden
    Jammer. Wij gaan elke zomer een paar keer naar plopsaland met de kindjes, en elke dag doet Gert daar nog een paar showtjes van een half uur. En ik moet zeggen dat het mij elke keer weer verbaast hoe goed hij zich lijkt te amuseren. Dikke chapeau, want voor het geld moet hij het al lang niet meer doen denk ik. Delilah als nieuw baasje is er wat over zeker ;-)
  • Peggy De Meyer

    5 jaar geleden
    Heel spijtig en dat niet alleen. De tickets zijn ook allemaal de deur uit! Hopelijk komen er nog shows bij! Gertje….
  • MYRTHE PASS

    5 jaar geleden
    Toch zie ik hier een verkeerd signaal naar kinderen toe over de zorg van huisdieren. Samsons' baasje gaat weg en de hond blijft alleen achter. Eventueel krijgt hij een nieuw baasje. Op de tweedehandssite bulkt het van ouders, die hun huisdier weg doen. Als argument durven ze te schrijven van er geen tijd voor te hebben of dat de kinderen er niet meer naar om kijken. Ook al is Gert en Samson cultureel erfgoed. Samson was beter eerst overleden, voor er sprake was van het vertrek van Gert.
  • Attel Malagate

    5 jaar geleden
    Gert Verhulst heeft bijzonder goed ingespeeld op het potentieel van Samson en Gert. In Plopsaland worden die liedjes de hele tijd gespeeld, de hele dag door. Elke keer als het liedje gespeeld wordt is dat een ‘optreden’ en krijgen de mensen die de rechten hebben daar royalties voor. Je zou willen dat je het zelf bedacht had.
  • Pierre Ocreman

    5 jaar geleden
    Bedankt Gert