Opnieuw voetganger aangereden in Brussel: vrouw (25) niet langer in levensgevaar

© Google Maps

Bij een ongeval op het IJzerplein in Brussel is dinsdagochtend een voetgangster levensgevaarlijk gewond geraakt toen ze werd aangereden door een bestelwagen.

rdb, jvh

Het ongeval vond dinsdagochtend om 8.35 uur plaats: een 25-jarige vrouw werd gegrepen door een bestelwagen. Ze werd in zeer kritieke toestand overgebracht naar het ziekenhuis, maar zou intussen buiten levensgevaar zijn. De bestuurder, die niet onder invloed was, wordt verhoord door de politie.

Volgens het Brusselse parket zou uit de eerste verklaringen blijken dat de jonge vrouw overstak terwijl het verkeerslicht voor de voetgangers op rood stond. Het verkeerslicht voor de bestelwagen stond op dat moment op groen. Verder onderzoek moet daarover meer duidelijkheid scheppen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Zondag overleed in het Brusselse Koekelberg nog een 30-jarige vrouw nadat ze werd aangereden op het zebrapad. De 19-jarige bestuurder met een voorlopig rijbewijs reageert vandaag in onze krant.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen