Annelies & Joris maakten in de aflevering van gisteren een einde aan hun huwelijk.
Volledig scherm
Annelies & Joris maakten in de aflevering van gisteren een einde aan hun huwelijk. © VTM

‘Blind getrouwd’-kijkers niet mals voor Annelies: “Waarom deed ze mee?”

TVGisteren bleek in ‘Blind Getrouwd’ dat drie van de vijf koppels met elkaar wilden doorgaan. Dat naast Lenny en Jolien ook Joris en Annelies dat níet wilden, was voor de kijkers absoluut geen verrassing. Toch lijkt het erop dat Annelies na haar ‘scheidingsspeech’ alle krediet bij de kijkers heeft verloren.

55 reacties

  • Anne Marie De Keersmaecker

    5 jaar geleden
    Ach mensen het is TV he, ik zou mij eerst gevleid voelen met die bloemen, maar als het niet klikt klikt het niet, gevoelens kun je niet commanderen, ik zou het ook niet verdragen dat iemand zo aan mij vast plakt dat ik het liefst van al zou gaan lopen, dan verkil ik ook. Met de beste bedoelingen waarschijnlijk van Joris,iedereen is zoals die is en daar is niets mis mee en faken is nog slechter . Het is spijtig maar ja...
  • DIRK VAN DESSEL

    5 jaar geleden
    Joris is een gelukzak dat hij aan haar is kunnen ontkomen ; voor niet elke man loopt het immer zo goed af, ik kan er van meespreken....
  • Ronny Dekimpe

    5 jaar geleden
    Beeld jezelf eens in: Je bent "Blind getrouwd" en je moet wekenlang samenleven met iemand waar je geen match bij voelt. Wat wij ook niet mogen vergeten is dat het programma heel veel beeldmateriaal bevat, waarbij men maar uitzend wat zij bepalen. Dus vel niet onmiddellijk een oordeel. Ik ben er van overtuigd dat zowel Joris als Annelies twee toffe mensen zijn met ieder hun eigenheid.
  • Prinz Eugen

    5 jaar geleden
    Dit programma is een schande voor mensen die een huwelijk nog serieus nemen en niet als een avontuurtje zien!
  • pierre de smet

    5 jaar geleden
    Net zoals vroeger MIJN RESTAURANT is dit een show stel dat de vijf koppels perfect samenleven vanaf de eerste dag kijkt er geen mens meer naar , sensatie dat is wat men wil , ten koste van sommigen die het goed menen .