Foto BELGA
Volledig scherm
© Foto BELGA

Morgen in heel het land flitsmarathon: "Zware voeten geraken niet ver"

De federale politie en 127 lokale politiezones houden morgen vanaf 6 uur 's ochtends opnieuw een flitsmarathon. Gedurende 24 uur zullen er in heel België op autowegen en secundaire wegen snelheidscontroles plaatsvinden. 

35 reacties

  • S Wuyts

    5 jaar geleden
    Weer veel zure reacties van mensen die denken dat de regels enkel voor anderen gelden maar als ze zelf gepakt worden voor een overtreding, dan is het pesterij, geldklopperij en dergelijke excuses. Diegenen die zich vandaag laten pakken zijn gewoon dom. Vanmorgen nog een bumperklever tegen 150 of 160 zien geflitst worden op de E17, kon ik enkel eens heel hard mee lachen!
  • jos robben

    5 jaar geleden
    Belgie doet natuurlijk mee gezien de belabberde kas toestand. Het hele flitscontrolebeleid was, is en blijft immers een bewust georganiseerde ordinaire geldklopperij onder het mom van verkeersveiligheid
  • Ronny Biesen

    5 jaar geleden
    Ja, met een gat van 8,5 miljard moet je alle registers open trekken om het dicht te krijgen. Optie 1 en met voorkeur is de burger ervoor laten opdraaien. Onder het mom van veiligheid, klimaat, of welke reden dan ook goed genoeg is voor kassa kassa.
  • Willy De Gieter

    5 jaar geleden
    Wat in graag eens zou zien zijn de statistieken van zo zen marathon. In welke snelheidszones wordt het meest geflitst? Zone 50 en 30? Hoeveel procent van de overtreders reed 1 km per uur te snel? Het zijn slechts een paar vragen die zomaar bij mij opkomen...
  • Katrien Van Vosselen

    5 jaar geleden
    Te hopen dat ze dan in onze gemeente op de kleine baantjes gaan flitsen. En ze mogen de motorrijders ook niet sparen want die denken altijd dat ze zich meer mogen permitteren ook op binnenbaantes waar maar 50 mag worden gereden.