AFP
Volledig scherm
© AFP

Naasten erg bezorgd over Macron die op het punt staat te breken, Brigitte grijpt naar ultiem redmiddel

“Geïsoleerd”, “doodop”, “op de rand van een burn-out”: het gaat niet goed met de Franse president volgens zijn naasten. Ze getuigen aan de krant Le Parisien dat Emmanuel Macron helemaal uitgeput is door de “eenzame” manier waarop hij de macht uitoefent. Hij wil zelf zo veel mogelijk de touwtjes in handen houden, maar dat blijft niet zonder gevolgen. Een dikke laag make-up verbloemt vooralsnog de waarheid. Brigitte probeert haar echtgenoot op haar manier uit zijn bubbel te halen.

60 reacties

  • Nicolas Ivanov

    5 jaar geleden
    Macron werd opeens uit het niets op die plaats gebombardeerd door de globalistische elite om hun agenda van verarming en migratie voort te zetten. Plotsklaps waren heel de media, in handen van diezelfde elite, lyrisch over deze pipo. Le Pen dreigde te winnen immers.
  • Yvan Lindekens

    5 jaar geleden
    Macron is een benepen, conservatief neo-liberaaltje, vermomd als een (gematigde) progressief. Hij heeft geen partij, noch een electorale basis achter zich (er is een groot verschil tussen een "beweging" en een "(politieke) partij"!). Hij is uit het niets opgedoken en daar zal hij weer in verdwijnen. Dat het zo zou lopen was overigens al bij zijn aantreden voorspeld.
  • Ben Baeyens

    5 jaar geleden
    Als UK uit Europa weg is , als Mevrouw Merkel met pensioen is zal Macron alle aandacht naar Frankrijk afleiden , als machtigste Europese staat , met als volgende president van Europa: ................ Macron
  • pascal de bruycker

    5 jaar geleden
    conclusie : niet alle verkozenen zijn geschikt voor een bepaalde belangrijke bestuurspost . Enkel verkiezingen kunnen dat mogelijks veranderen , maar de verdeeldheid is groot . De unitaire gedachtestroming is al lang passé , goede staatsleiders en bekwame politici worden een zeldzaamheid . Ook omdat alle Europese landen in een wurgende neo liberale EU constructie moeten draaien , een foute keuze !
  • K. D.

    5 jaar geleden
    Maw heeft Macron het presidentschap onderschat...