Holding a bitcoin digital currency with laptop in background.
Volledig scherm
Holding a bitcoin digital currency with laptop in background. © getty

Bitcoin wint opnieuw aan waarde

De bitcoin heeft vandaag aan waarde gewonnen en doorbrak kortstondig de grens van 5.000 dollar. Daarmee noteerde de digitale munteenheid het hoogste niveau sinds november vorig jaar. Ook andere cryptomunten veerden op.

10 reacties

  • Raf Vertongen

    5 jaar geleden
    1 Bitcoin zal in 2022 100000 euro waard zijn, en in 2030 1 miljoen euro. Verklaar me gek, het zal zo zijn
  • Jarne Van Pelt

    5 jaar geleden
    Je haalt op dit forum makkelijk de mensen uit die ooit in bitcoins hebben geinvesteerd, en nu (vruchteloos) elk medium gebruiken om anderen proberen te overtuigen om ook in deze gebakken lucht te investeren, om zo hun eigen verliezen wat te temperen. Nu nog bitcoins aankopen is financiele zelfmoord.
  • Pieter Vandewoestyne

    5 jaar geleden
    Tja, dat de volgende bullrun er zat aan te komen dat wisten we allemaal. Maar dat die zo vroeg ging komen daar verschiet ik zelfs van.
  • Francis Algoet

    5 jaar geleden
    De kosten om in en uit te stappen zijn enorm hoog geworden op sommige platformen. Daardoor is het bijna niet meer mogelijk om snel winst te maken. Natuurlijk is dat goed voor de stabiliteit en de geloofwaardigheid van de coins. Toen men in 1700 papieren geld introduceerde was dat ook een waanzinnig idee. De bitcoins vormen net zo min een tegenwaarde en dus even betrouwbaar als papieren geld... denk ik...
  • stefan ceulemans

    5 jaar geleden
    Liever bitcoin dan de banken rijk te maken!