Photo News
Volledig scherm
© Photo News
Antwerp ANT
1
EINDE
0
KRC Genk GNK
  • 4' Goal Lior Refaelov

Bosuil viert feest: leider Genk schiet zichzelf in de voet met gemiste kansen en verliest van Antwerp

Jupiler Pro LeagueIn Brugge en Luik wrijven ze zich in de handen. Competitieleider Racing Genk ging vanavond verrassend onderuit op de Bosuil: 1-0. De troepen van Clement hadden het -zoals zo veel teams dit seizoen- niet onder de markt met de fysieke présence van Antwerp. Al bleek vooral efficiëntie het codewoord.

50 reacties

  • eric debanne

    5 jaar geleden
    Antwerp met zijn schandalig voetbal verdient niet om deze play-off 1 te spelen helaas ... Sint-Truiden speelde tenminste goed en mooi voetbal !
  • Marc Vinck

    5 jaar geleden
    Dave, laat ze maar zagen, de g5 krijgt schrik, en dan al die stomme reakties.
  • Marc Vinck

    5 jaar geleden
    Er worden precies veel mensen zenuwachtig, de zogenaamde g5 voelen zich bedreigd. Na slechts 2 goede seizoenen in 1a. Inderdaad Bolat heeft de match gewonnen maar daar staat hij toch voor, alleen denk ik dat die zijn seizoen zal bekronen me een toptransfer naar het buitenland.
  • Dave Janssens

    5 jaar geleden
    5 minuten blessuretijd besliste de ref. Daar was totaal geen reden toe (Genk bevoordeeld) en idd Bolat moet gedacht hebben als het zo zit trek ik daar 2 minuten van af. Dat was wel duidelijk. Maar ze hebben er minsten één terug bijgeteld. Stop met zaniken tijdens de 90 minuten heeft Antwerp totaal niet aan anti-voetbal gedaan. Het enige anti-voetbal hier zijn de mensen met grote commentaren maar die de match niet eens gezien hebben.
  • jan boden

    5 jaar geleden
    Een goede doelman kan een wedstrijd winnen voor zijn ploeg. Gelukkig wint in het voetbal niet altijd het beste team. Genk zou gisteren wel eens de titel kunnen verspeeld hebben.