Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Na de kritiek van Lefevere: Lampaert voor 3 op 3 in Dwars door Vlaanderen? “Denk niet dat Patrick echt kwaad is”

WielrennenYves Lampaert (27) kan de eerste worden die Dwars door Vlaanderen drie keer wint. Zou hij meteen ook zijn baas van antwoord dienen: Patrick Lefevere zei na de E3 dat het tijd wordt dat de Belgische kampioen ook eens uitpakt. “Zo heeft hij dat niet bedoeld.”

3 reacties

  • eric maier

    5 jaar geleden
    Lampaert won we lde vorige wedstrijden maar toen stopten zijn ploegmaats af en de concurrentie ging er ook zo snel niet achter rijden. Intussen ligt dat wel anders en geven ze hem geen 10 meter en dat maakt het extra lastig. Laat staan na nog veel "knechtwerk" voor mannen als Stybar, Gilbert, Alaphilipe.
  • Luc Verlinde

    5 jaar geleden
    Voor de media is de beste renner diegene die gewonnen heeft. Maar dat klopt helemaal niet. De beste renner is volgens mij diegene die het hoogste gemiddelde wattage heeft, dus die het meest gewerkt heeft en dus het meest in de wind gereden heeft.
  • Benny Bertrant

    5 jaar geleden
    Ik denk dat Lefevere dat wel meent. Dat je goed hebt meegeholpen voor een wedstrijd mee te helpen winnen daar twijfel ik niet aan maar hij verwacht van U wel meer met uw driekleur en aangepast maandloon voor die driekleur. Ook als ik U was zou ik maar niet teveel over Lefevere zeggen in de media. Die rolt zijn mouwen wel op, maar.... het zit er in en vergeetachtig is die ook niet precies!