Shutterstock
Volledig scherm
© Shutterstock

Digitale woonkredieten? Dit zijn de voor- en nadelen

SparenDe digitale (r)evolutie zet zich in de bankensector onverminderd verder. Waar het online woonkrediet lange tijd enkel de biotoop was voor internetbanken Keytrade Bank en Hello bank!, springt KBC nu als eerste grootbank in de dans. De klant kan er zijn woonkrediet volledig digitaal simuleren en zelfs afsluiten zonder zijn lokale adviseur te bezoeken. Best handig, maar biedt die aanpak ook voordelen voor u als klant?

4 reacties

  • Dietrich Van Helder

    5 jaar geleden
    En de kans op identiteitsfraude niet onderschatten. Zoals Trafiek Axl onlangs aantoonde. Frappant dat het zo makkelijk was vond ik.
  • Frederik Boogaerts

    5 jaar geleden
    Voor een lening ga je altijd naar de bank dit doe je uit veiligheid niet zelf via de gsm
  • vincent vandergoten

    5 jaar geleden
    Verzekering en bank bijzelfde personen. Ik onderhandel niet maar krijg een service om u tegen te zeggen want groot banken mij niet geven. Kwaliteit betaal je.
  • Benny Verhamme

    5 jaar geleden
    bullshit als je naar het kantoor gaat krijg je altijd een betere rente bij iedere bank. Ze doen dit juist om ervoor te zorgen dat ze niet van elkaar kunnen afkijken en concurreren. Of ze hopen dat er veel klanten niet de moeite nemen en online afsluiten en zo nog meer binnen halen. 1 raad ga ALTIJD naar een kantoor