De slimme thermostaat van Nest.
Volledig scherm
De slimme thermostaat van Nest. © Nest

Hoe 'smart' technologie jou veel geld kan besparen

Multimedia‘Smart’ technologie in huis maakt jouw leven niet alleen gemakkelijker, maar zorgt er ook voor dat je flink bespaart op de elektriciteits- en gasfactuur.

8 reacties

  • Peter Buyck

    5 jaar geleden
    Met andere woorden... hoe smart-technologie jouw sluimerverbruik doet pieken. Smart betekent heus niet milieuvriendelijk. Koppel dat ding los van elektriciteit en je mag het volledig opnieuw instellen... En wat gaan die hackers doen? De weg zoeken naar enerzijds je modem en anderzijds je router, computer, harde schijf, ... en daarop ransomware zetten.
  • Jef Smit

    5 jaar geleden
    Marc verleysen misschien moet ge uw huis inpakken met aluminiumfolie om zeker te zijn dat ge veilig zijt. Wat gaan die hackers doen? Je lichten uitschakelen? Of de verwarming verhogen?
  • Geert Landsman

    5 jaar geleden
    Heel die rommel verbruikt niks zeker?
  • Pier Langemans

    5 jaar geleden
    Big brother....
  • marc verleysen

    5 jaar geleden
    Door in te stappen in het "Internet of Things" stel je jouw huis open voor hackers die rustig hun gang kunnen gaan terwijl jij al dan niet thuis bent. Tevens zitten in vrijwel alle moderne toestellen die met het internet verbonden kunnen worden microfoontjes (neen, dit is géén complottheorie) die alle gesprekken registreren. Met alle chinezen ..