Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Indrukwekkende Van der Poel sprint naar winst in Dwars door Vlaanderen, Benoot wordt vijfde

Dwars door VlaanderenMathieu van der Poel heeft Dwars door Vlaanderen gewonnen. De wereldkampioen veldrijden klopte Anthony Turgis en Bob Jungels in een sprint met vijf. Voor de Nederlander is het zijn eerste WorldTour-overwinning.

41 reacties

  • Henny Wensveen

    5 jaar geleden
    Beste Eric door die 3 puntjes achter mijn eerste regel bedoelde ik juist dat het niet voorspelbaar is :) Want wie kan nu weten welke renner op een bepaalde dag het beste in vorm steekt. Bij het geschreven woord komt niet altijd de bedoeling helemaal over zoals de schrijver het bedoelt. Dat ligt dan aan de schrijver die misschien niet geheel duidelijk is.
  • jacques weterings

    5 jaar geleden
    Als je sprint niet goed genoeg is ga je inderdaad niet gemakkelijk winnen. Tenzij je 'n goede tijdrijder bent die solo aan kan komen. ( type Terpstra b.v. ).
  • patrick isenborghs

    5 jaar geleden
    het zal altijd iets negatief zijn als mathieu wint , alleen wat wout doet is top zoals hij als een bezetene de kemmel opreed . Wat was zijn bedoeling daar? Zich zelf stik kapot gereden op die helling dat hij zelfs de kracht niet meer had om mee te sprinten voor de overwinning Werd 29e ste , Wout is een steengoed renner maar smeer hem niet groter uit zoals hij nu al is
  • Freddy van Puymbrouck

    5 jaar geleden
    Het probleem van Wout is dat hij bijna alleen moet aankomen, is iedere keer gezien aan de meet.Dat probleem heeft Mathieu niet, in een kopgroep gaat hij negen van de 10 keer winnen.Als je ziet dat hij in Gent-Wevelgem van Poppel achter zich laat weet je genoeg.Wout is een geweldige renner, Mathieu is dat ook en de feiten zijn er 32 zeges in het veld en nu al 3 op de weg!!.
  • René Pijnacker

    5 jaar geleden
    We gaan het zien zondag, het kan natuurlijk dat het niveau van RvV nog een stapje te hoog is voor Mathieu. Mensen die beweerden dat hij 75 km voor het einde van Gent-Wevelgem al uitgeteld zou zijn, of dat hij in Dwars door Vlaanderen veel te vroeg ging hebben het al serieus mis gehad in ieder geval.