Engie Electrabel
Volledig scherm
© Engie Electrabel

Vlaams Parlement zet licht op groen voor regeling digitale meter

Het Vlaams Parlement heeft de aanpassingen aan het Energiedecreet die nodig zijn voor de invoering van de digitale meter vandaag goedgekeurd. Oppositiepartijen Groen, sp.a en Vlaams Belang onthielden zich bij de stemming.

20 reacties

  • Walter Stassen

    5 jaar geleden
    Laat ze maar bellen om afspraak te maken mijne te vervangen. Wel het eerst volgende moment dat ik vrij ben hiervoor zal in 2035 zijn.
  • james vroman

    5 jaar geleden
    tot dat ze beslissen dat het wel degelijk discriminatie is ...dan zit je met de gebakken peren ...de turteltaks was ook zogezegd volkomen wettelijk ..
  • Veerle Ballegeer

    5 jaar geleden
    Dit digitale systeem werd in Nederland en de UK al volledig teruggedraaid wegens niet deftig werken en te makkelijk te hacken. Zo'n onding komt bij mij niet over de vloer!!!
  • ROBERT GERTS

    5 jaar geleden
    Hij komt in mij kot NIET IN !! Dan ga ik maar de cel in. Dit is WEER een vorm van bevolkings-diefstal! Maar ik begrijp het. Eerst wat verschillende meters bekijken. Degene die het meeste onder tafel geeft, levert de meters. Meestal rommel. Nu heb je zelf GEEN controle meer, en ze zitten weer van op afstand in je woning! Punt! Nooit komt die bij mij erin!
  • rudy poelmans

    5 jaar geleden
    Ik weet niet hoe de VREG het kan verantwoorden, vandaag geef je groene stroom aan het bet die je morgen terug opvraagt. Daar ga je dan milieutaxen op betalen. Dat is investeren in milieu en daarop nog eens taksen op betalen????????