VIER
Volledig scherm
© VIER

Tranen van geluk in de tweede aflevering van ‘Blind Gekocht’

TVDe tweede aflevering van ‘Blind Gekocht’, het programma waarin Dina Tersago koppels helpt aan een huis dat ze nog nooit gezien hebben, zorgde voor opluchting en tranen. We maakten ook kennis met enkele nieuwe deelnemers. 

6 reacties

  • jessica rose

    5 jaar geleden
    Jullie doen nu zo alsof er immens veel gedaan is. In de kinder kamer hebben ze alleen behangen en een nieuwe vloer gelegd. Ik heb mijn muren laten injecteren voor 4000 euro en beneden hebben ze een nieuwe vloer en keuken gestoken. Met wat nieuwe meubels.
  • Fernand Herremans

    5 jaar geleden
    Heel wat kandidaat-verbouwers worden hier op het verkeerde been gezet wat betreft de kostprijs van verbouwingen.
  • Patrick morel

    5 jaar geleden
    Ik dacht ook aan boerenbedrog en hoor het nu langs alle kanten bevestigd. Bye bye programma, ik ben toch niet gek.
  • Sven Couwenbergh

    5 jaar geleden
    Inderdaad Johan.Als je 45000 euro hebt om uw woning te renoveren zal je niet ver komen. Dan lieten ze ook nog zien dat de muren behandeld werden tegen opstijgend vocht. Ik heb zo 2 muren laten doen en was al 6000 euro kwijt, dus uw volledig huis laten doen kost nog een pak meer. Dus zeer onrealistische bedragen om te renoveren.
  • Johan De Kesel

    5 jaar geleden
    Ze nemen ons hier toch wel geweldig bij de neus. Er worden dingen gewoon niet verteld. Ik veronderstel dat de uurlonen van de stielmannen niet worden doorgerekend? Ik zou ook wel mijn woning willen laten renoveren voor 45.000€ hoor; nieuwe keuken, badkamer, vloeren, enz... Beetje onmogelijk toch, met dat budget?