EPA
Volledig scherm
© EPA

Bitcoin stijgt weer, reden onbekend

De bitcoin heeft na de forse stijging van gisteren vandaag opnieuw de weg naar boven gevonden. De reden voor de plotselinge opleving van de cryptomunt blijft onduidelijk.

5 reacties

  • Marc Van der Vloedt

    5 jaar geleden
    jaja Steve W...stel dat je nu een "autootje" koopt met uw cryptomunt en na een maand/ jaar staat uw ingeruilde cryptomunt dubbel zoveel genoteerd, hoe graag ga je uw garagehouder nog zien ? Of ga je (de volgende keer) wachten (met kopen) op "stabiele" koersen en/of de speculatie mogelijkheden uit (elke nieuwe) cryptomunt (ook) trachten te benutten en er zolang mogelijk blijven meezitten (zoals het gevaar bij een/elk piramidespel?)
  • Steve Wildemeersch

    5 jaar geleden
    Ipv cryptomunten te blijven negeren zouden ze beter aangekocht worden gezien deze meer en meer blijken de mynt van de toekomst te worden... iedereen blijft klagen en zeuren over banken maar durven er blijkbaar niet van af te stappen... Het is in iedere geval eerlijker dan het huidig monetair systeem... maar blijkbaar zijn het weer degenen die eerst afwachten en nooit iets zelf durven die alles weer aan het afschieten zijn...
  • Ivo Daniels

    5 jaar geleden
    80% van de bitcoins zijn in handen van enkele mensen. En niet de meest eerlijke. Het is wel duidelijk dat zij de koers bepalen. Een corrupte munt.
  • eric maier

    5 jaar geleden
    Pure manipulatie. Een Chinees heeft met de laatste daling weer opnieuw veel ingekocht en zal met een sterke stijging weer veel verkopen, net zoals vorige keer. En dan zie je weer een forse duik.
  • Bart Verbeeck

    5 jaar geleden
    Klopt, reden is onduidelijk. Maar liever dat dan te weten dat klassieke beurzen volledig gemanipulleerd worden door nationale banken aka geld bijdrukken zonder zorgen aka nul of bijna nul interested en last but not least triljarden schulden opeenstapelen en doen alsof er niets aan de hand is .... tot de grootste bubbel aller tijden barst.