Brits Lagerhuis stemt met één stem overschot voor wetsvoorstel dat no-dealbrexit uitsluit

Het Britse Lagerhuis heeft met een meerderheid van één stem een wetsvoorstel aangenomen dat een no-dealbrexit op 12 april moet uitsluiten. 

71 reacties

  • Leo Mariën

    5 jaar geleden
    Referendums, het is maar net hoe je de vraag stelt. Bv, ben je voor of tegen kernenergie en een meerderheid is tegen. Of... ben je voor of tegen kernenergie, hou er wel rekening mee dat je elektriciteitsrekening verdubbelt als kernenergie weg is. Of het waar is of niet, is op dat moment niet belangrijk. Wedden dat een meerderheid voor is. Brexit is niet anders, emotie + nostalgie.
  • RENE LENAERTS

    5 jaar geleden
    Die Britten blijven doen alsof ze de Brexit nog in handen hebben. Er is maar één akkoord en willen ze dat niet liggen ze op 12 april zonder buiten.
  • Eddy van Dorst

    5 jaar geleden
    Op alle manieren werkt het europese gedrocht tegen om hun ondekwaamheid te verstoppen.
  • eric maier

    5 jaar geleden
    May haalt hier weer een slag thuis. bij de meest kritieke stemmingen is het er altijd wel door. het is blijkbaar een ik dek uw potje dicht en da nzorg jij voor een positieve stemming. De hypocrisi druipt er langs alle kanten af.
  • guido Bervoets

    5 jaar geleden
    SAM Bedfort. Als de Britten bij het referendum zouden geweten hebben wat een brexit zou inhouden hadden ze zich niet zo snel laten inpakken door figuren als Boris Johnson en Nigel Farage die niks dan leugens verteld hebben en de mensen allerlei lulverhaaltjes op de mouw hebben gespeld en dat de dag nadien ook zelf toegaven. Bij een degelijk geïnformeerde bevolking moet je niet afkomen met zulke lariekoek.