Wie koopt In De Wulf van Kobe Desramaults en zijn moeder?

Het sterrenrestaurant In De Wulf van Kobe Desramaults staat sinds afgelopen weekend te koop. De bekende kok met de tatoeages houdt er op 10 december mee op. "Het gebouw kan gebruikt worden als restaurant, vakantiewoning of Bed & Breakfast", zegt zijn moeder Heidi Foulon aan de telefoon. Zij is eigenaar van het gebouw en staat zelf in voor de B&B.

Dat Desramaults zou stoppen met In De Wulf, was al langer geweten. Dat het eind 2016 zijn zou, ook. Nu is er een datum op geplakt: zaterdag 10 december wordt er een laatste maal gekookt.

In De Wulf, gelegen in Dranouter, was dit jaar nog goed voor één Michelinster. Toch stopt de kok ermee. "Het is een prachtig verhaal geweest, maar nu is het wel verteld", concludeerde Desramault in een interview in De Morgen vorig jaar.

Op Facebook staat In De Wulf sinds zondag te koop. "Te koop: multifunctioneel gebouw -totaal gerenoveerd- met woongelegenheid. Tien kamers met alle comfort", luidt de post met elf foto's van het interieur en de omgeving.

"De koper kan zelf beslissen over de inboedel, mét of zónder", stelt Foulon. Een richtprijs is er niet. Potentiële kopers moeten contact opnemen met Foulon. De verkoop loopt niet via een immokantoor.

Meest gelezen