Direct naar artikelinhoud

VT4 lanceert aanbod voor mobiele telefonie bij Mobistar

De Vlaamse televisiezender VT4 lanceert met VT4 Mobile een eigen prepaid gsm-aanbod. Voor het aanbod werkt VT4 samen met telecomoperator Mobistar. Vanaf 1 juli zal VT4 Mobile verkrijgbaar zijn in alle verkooppunten van Mobistar.

VT4 Mobile biedt klanten een tariefplan met per herlaadbeurt 5.000 gratis sms'jes naar VT4 Mobile- en Mobistarklanten. Afhankelijk van het herlaadbedrag, 10 of 15 euro, zijn voorts 30 of 60 belminuten naar VT4 Mobile- en Mobistarklanten inbegrepen en kunnen klanten een of twee keer gratis deelnemen aan een wedstrijd van de zender. Mobiel surfen naar het nieuwe platform m.VT4mobile.be kan onbeperkt.

Naar andere operatoren bellen kost 30 eurocent per minuut, sms'en 12 eurocent per sms en mobiel dataverkeer 50 eurocent per megabyte.

Herladen kan via Bancontact, met een herlaadticket, via de mobiele website van VT4 of via het intoetsen van een code op de gsm. Wie wil overstappen, kan zijn huidige nummer houden. De activering is gratis.

Voorlopig komt VT4 enkel met een prepaid aanbod. Het is niet uitgesloten dat er later ook een abonnementsformule op de markt komt, zegt persvoorlichter Tom Vandersteegen van SBS Belgium, het bedrijf boven VT4 en Vijftv.

VT4 is niet de eerste televisiezender in België die zich op de markt van mobiele telefonie richt. Onder meer jongerenzenders TMF en JIM hebben al een aanbod voor mobiele telefonie, respectievelijk via Proximus en KPN Belgium (Base).