© HBVL

"De fijnbesnaarde humor van Donald Trump wordt niet overal even goed begrepen"

’De vrouwen van Het Belang van Limburg grijpen nu al de macht.’ Zo valt dagelijks in deze krant te lezen, naast een grote foto vol strijdbaar vrouwelijk personeel in vast dienstverband, dat tijdens de werkuren kwam poseren, professioneel bijgewerkt via make-up, neuscorrectie en zo mogelijk facelift. Terwijl wij van de onafhankelijke Goednieuwskrant jullie wekelijks verblijden met foto’s van zielsgelukkige mensen op onze frontpagina, lijkt deze ‘Girl Power’ wel op een rebellenleger dat in Amerika orde op zaken gaat stellen.

Armand Schreurs

Vrouwen van de redactie, aangevoerd door ene Indra D. uit Genk, gaan de Amerikaanse verkiezingen voor jullie verslaan. Je voelt meteen hoe de wind waait: die hopen dat Hillary Clinton de strijd gaat winnen, nu haar echtgenoot zich koest houdt en al een tijd niet van Bill is gegaan, toch niet dat we weten.

Dit schreeuwt om een tegenreactie. Hoog tijd voor een Mannen Belang! Daarom hebben wij enkele moedige mannelijke revolutionaire medestrijders afgebeeld, evenwel zonder hun toestemming te vragen (tijdsgebrek). Stuk voor stuk zijn het Che Guevara’s thuis bij de haard.

Die vrouwen willen natuurlijk Hillary Clinton op de troon krijgen. Te vroeg gejuicht, want sinds vorig weekend zit er weer schwung in bij Donald, omdat die vervelende e-mails Hillary Clinton blijven achtervolgen.

Wij schromen ons niet om hier radicaal de kaart Trump te trekken. Deze fatsoenlijke en vakbekwame man, weliswaar lichtjes onervaren voor het hoogste ambt, kent slechts één probleem: zijn fijnbesnaarde humor wordt niet overal even goed begrepen, zeker niet in de Verenigde Staten. Wanneer hij de mooie Miss Universe achteraf ‘Miss Piggy’ en ‘Miss Poetsvrouw’ noemt, is dat absoluut geen zonde van onkuisheid, temeer daar hij over schoonmaken praat. Als hij het over ”een pussy” heeft, staan alle dames ginder meteen op hun achterste poten, terwijl de humorist Trump simpelweg over dat zachte huisdier heeft gesproken.

Als pussy van huis is, dansen de muizen. Lieve dames opgelet, gekke Donald is nog niet uitgeteld, sluit u tijdig aan bij ons! Hartelijk welkom bij de plastisch niet-bijgewerkte Mannenclub van het Belang.

Onderdrukken

In Beringen werd op B-Mine een nieuwe topattractie geopend: Todi, voor de ultieme duikervaring tussen tropische vissen; een mijngang en autowrakken door. Vandaag gesloten, maar morgen telefonisch onder water bereikbaar. Minister Steven Vandeput, een ervaren duiker, opende het complex met een geslaagde sprong, samen met Pascale Naessens, die naar verluidt ook goed thuis is in de duiksport. Ze heeft er ook alle kansen voor, want thuis duikt ze elke avond met Jambers in bed. Wie deelt daar de lakens uit?

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer