BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Rutten realistisch na goeie tweede helft: “Het gaat om de punten en die hebben we niet”

Jupiler Pro LeagueOndanks een sterke tweede helft is het Anderlecht niet gelukt om in eigen huis nog een gelijkspel uit de brand te slepen tegen Club Brugge. De eerste thuisnederlaag sinds 1998 tegen de Bruggelingen is zo een feit. En daar zijn Yannick Bolasie en Fred Rutten zich van bewust. 

5 reacties

  • Robert Van Renterghem

    5 jaar geleden
    Moest ik Mourinho,of vele meer anderen top trainers, zou ik IK dit Anderlecht nooit willen trainen … Gewoon een ploeg in de de middenmoter geworden. Als het zo verder gaat spelen we volgend jaar om de degradattie te vermijden. Heer Coucke Anderlecht is Oostende niet. Een beetje kwaliteit aub
  • Geert Herremans

    5 jaar geleden
    Ik vraag me ook af waarom goede spelers als Saelemaekers en Najar niet spelen als je ziet wat andere verdedigers er van bakken. Rood voor Bolosie? Tja dan gaat Vormer in niet veel wedstrijden het einde halen. Om nog maar te zwijgen van de ellebogen van Wesley (bvb tegen Moeskroen waar speler gekwetst het veld moest verlaten) maar die beelden worden nooit op TV getoond natuurlijk, dat is een 'voorrecht' voor spelers van Anderlecht.
  • Bruno willems

    5 jaar geleden
    Verdiende rood voor de fout op mata
  • Hans Willems

    5 jaar geleden
    Die heb je wel meneer Rutten: werkpunten
  • Frederik Janssens

    5 jaar geleden
    Ik vraag mij af waarom Rutten Najar en Saelemaekers niet opstelt. Dat zijn twee goede spelers.