Direct naar artikelinhoud

Wasilewski mag weg, Kljestan blijft langer

Anderlechttrainer John van den Brom liet al weten dat Marcin Wasilewski geen toekomst meer heeft bij Anderlecht en dat wordt nu in de Poolse pers bevestigd door Herman Van Holsbeeck. Het contract van 'Wasyl' loopt deze zomer af, maar de manager van Anderlecht verklaarde aan de Poolse media dat hij vandaag al gratis mag vertrekken. Van Holsbeeck voegt er wel aan dat Wasilewski ook mag blijven tot in juni, als hij dat zelf verkiest.

Sacha Kljestan blijft dan weer twee jaar langer bij Anderlecht. De Amerikaan had een overeenkomst tot 2014, maar samen met Anderlecht kwam hij tot een akkoord over een contractverlenging tot 2016. "Ik ben erg tevreden hiermee", zegt Kljestan. "Hieruit blijkt dat de club veel respect heeft voor mijn inzet en mijn prestaties. Bovendien zijn mijn echtgenote en ik erg gelukkig in Brussel en in België."

De Braziliaan Kanu staat dan weer op het punt Anderlecht te verlaten. De middenvelder geniet concrete interesse van een Russische club die bij Anderlecht al een bod heeft uitgebracht.