Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Tien Belgische ex-winnaars over 1 vraag: wint Wout van Aert de Ronde?

Ronde van VlaanderenWat reed Wout van Aert al verbluffend sterk dit voorjaar. Hij behoort tot de topfavorieten voor de Ronde van Vlaanderen, meer zelfs: is hij al dé te kloppen man? Wij legden tien Belgische ex-winnaars van de Ronde één vraag voor: wint Wout van Aert zondag?

12 reacties

  • Frans Peeters

    5 jaar geleden
    De naam Jumbo in het zicht brengen is opdracht 1 en de rest is meegenomen
  • Dirk Verstraete

    5 jaar geleden
    Van Avermaet krijgt dit jaar de fiets met de motor! Remember wat Gilbert zei in die uitzending van de ronde101 tegen Steels en Peeters. Het jaar er op kreeg Terpstra "de motorfiets"
  • jacques weterings

    5 jaar geleden
    Neen Wout zal zelden 'n klassieker winnen ( zeg nooit nooit ). Hij is noch als tijdrijder, noch als sprinter goed genoeg. Tom Boonen en daarvoor Roger de Vlaeminck waren dat wel. Ik verwacht 'n renner die solo kan aankomen ( maw 'n tijdrijder ). Ook als je sterk genoeg bent om de sprint af te wachten ben je vaak kansrijk. In Wout vind ik die eigenschappen niet terug. Wel in z'n copain Mathieu, Jungels, Sagan, Degenkolb enz.
  • Roger Deprez

    5 jaar geleden
    dirk claeys ieder mag uiteraard een mening hebben natuurlijk maar de fout van Wout en dat geeft Wout na de koers ook toe in M-SR is dat hij een gat van meer dan 20 seconden toe maakt op Tretin die voluit gaat aan een snelheid van meer als 60 km en wat in houd dat hij hier te veel energie verbruikt die hij tegen de top van de wereld in de spurt te kort komt. Hij heeft wel een klein probleem bij de plaatsing in de spurts van het verleden, op kop altijd verloren.
  • Gino Denil

    5 jaar geleden
    Zijn ploeg is de tweede beste na QS tot nu toe. Daar zal het niet aan liggen. Hij heeft kans. Maar er gaan er een paar boven water komen die zich tot nu toe buiten de schijnwerpers gehouden hebben. Sommigen pieken alleen maar naar die top klassiekers.