Tweelingzusjes willen én oudste én grootste zijn

Het leek even een harde noot om te kraken voor de kleine Alexis McClure, toen haar moede haar meedeelde dat haar tweelingzusje Ava één minuut ouder was dan zij. "Maar ik wil ouder zijn", reageerde de 3-jarige Alexis, terwijl ze een pruillip opzette. Haar moeder en "oudere" zus Alexis moeten haar intussen sussende woordjes toespreken, terwijl ze eigenlijk nog wat wilde "groeien". Een welgemeende knuffel leek alles dan weer goed te maken, totdat bleek dat Alexis meer "gegroeid" is dan Ava, die dan op haar beurt begon te pruilen.

Het aandoenlijke filmpje wordt momenteel gretig bekeken op sociale media. Het was vader Justin die een jaar geleden de grappige kant van zijn dochters ontdekte, hen begon te filmen en die filmpjes deelde op sociale media.

"Vroeger was ik zelf komiek en schrijver, maar daar ben ik mee gestopt. De reden? Omdat ik meer kan lachen door simpelweg een vader te zijn, dan door als volwassene iets door mezelf alleen te proberen", aldus de 43-jarige man uit New Jersey, VS, op ABC News, "Het is onze bedoeling om als gezin vreugde te brengen in deze sombere tijden."

Wat dus duidelijk gelukt is met dit filmpje. "Ik had nooit gedacht dat ze daar zo verdrietig over zouden zijn. Maar uiteindelijk moesten we er hard om lachen", voegde moeder Ami er op NBC New York aan toe.

Meest gelezen