Direct naar artikelinhoud

Zes Anderlechtspelers in uitverkoop

Anderlecht wil deze winter zijn kern afslanken. Het heeft zes spelers op de transferlijst gezet. Zo zal paars-wit zich niet verzetten als binnen- maar vooral buitenlandse clubs zich melden voor Wasilewski, Odoi, Juhasz, Molins, Kanu en Canesin. Het Turkse Gençlerbirligi, waar onze landgenoot Fuat Capa trainer is, heeft zich gemeld voor Fernando Canesin. De Braziliaan, die vorig seizoen één van de revelaties was, is in het Astridpark op een zijspoor geraakt na de ontbolstering van Dennis Praet.

Ogunjimi naar B-kern Standard verbannen

De dagen van Marvin Ogunjimi bij Standard zijn geteld. De 25-jarige spits, gehuurd van Mallorca, kreeg te horen dat hij na de winterstop niet mee op oefenkamp naar Turkije mag. Hij moet vanaf dan met de B-kern trainen. Ogunjimi stond driemaal in de basis bij Standard en viel twee keer in. Ook voor de Israëli's Buzaglo, Gershon en Biton is geen plaats meer bij Standard. Zij kregen de wenk uit te kijken naar een andere club.

Jordi tekent bij Rayo Vallecano

Jordi Figueras (25) verlaat Club Brugge. Blauw-zwart bereikte gisteren een akkoord met Rayo Vallecano over een uitleenbeurt tot het einde van dit seizoen. Jordi vliegt vandaag naar Madrid om er de laatste details te regelen. De Spaanse centrale verdediger zat bij Club op een zijspoor sinds de komst van Garrido, die hem de voorbije weken uit zijn selectie weerde. Jordi keert nu terug naar Rayo Vallecano, waar hij al anderhalf jaar speelde, eveneens op huurbasis.