Direct naar artikelinhoud

Van Gobelijn tot Panamarenko

Beveren, CC De Vesten, expo

Laatste kans om deze originele expo te bezoeken, want na dit weekend gaat hij onherroepelijk dicht, en je zou deze battle toch voor geen goud willen missen hebben? In Beveren-Waas kun je de hoogst eigenaardige ontmoeting tussen deze twee beroemde Vlaamse artiesten nog even in ogenschouw nemen. Glazen bollen parkeren op eigen risico.

Sioen

Gent, Vooruit, 19u30, concert

Sioen met een nieuwe plaat in hometown Gent: dat wordt een feesje. De sympathiekste bewoner van de Muide lost zijn vijfde plaat op het publiek in Vooruit, en het dingt belooft tien jaar muziekervaring en Zuid-Afrikaanse invloeden in één schijf te gieten. Single Bad, Bad World kreeg al airplay, je weet dus waaraan je te verwachten!

Lev

Leuven, Opek, 20 u, theater

Sorry, het moet er even uit: niet Matthias Schoenaerts of Kevin Janssens maar Dirk Buyse is zonder tegenspraak de meest sexy acteur van Vlaanderen, dankzij zijn glanzend witte haren, twinkelende pretoogjes en rustige uitstraling. Dit geheel terzijde: in Lev speelt Buyse vanavond een jonge Russische muzikant en uitvinder, die door het Kremlin de boer wordt opgestuurd met zijn 'etherofoon'. Te zien!