Rutten met enkelen van zijn vele assistenten
Volledig scherm
Rutten met enkelen van zijn vele assistenten © Photo News

Rutten na 0 op 6: “De insteek verandert niet, Anderlecht moet altijd winnen”

Belgisch voetbalAnderlecht, de dag na een quasi-historische thuisnederlaag tegen Club Brugge. De sfeer was… ok. “Ik zag de koppies op training – mentaal zit het goed”, zegt coach Rutten met de glimlach. Maar tegen Antwerp wordt het bittere ernst.

8 reacties

  • Dirk Van der Weeën

    5 jaar geleden
    Foubert noem er me eens vijf op van die jeugdspelers die nu elke match op het plein staan,Jullie blijven echt denken dat de chaos in een twee drie gaat opgelost zijn.En ja bij Club heeft het ook jaren geduurd voor ze er terug stonden maar ze zijn er terug. Maar daarvoor moet men bekwame mensen hebben en geen couckenbakzangers.
  • Gaston Foubert

    5 jaar geleden
    Awel Paul, en hoeveel eigen jeugdspelers hebben de andere (top)ploegen, en die dan ook tegen een bal kunnen stampen? Als er momenteel één ploeg is die eigen kweek op het plein heeft staan zal het wel RSCA zijn, en daar zit duidelijk heel wat talent bij. Zoals een Nederlandse commentaar zei, dat belooft voor binnen een paar jaar.
  • paul tielens

    5 jaar geleden
    paul tielens het is droevig meer dan 700 jeugd spelers en geen enkele die tegen een bal kan stampen ,die van op ander zijn beter hé ,als ge al meer dan een jaar aan het tafelen bent dan kunt u de jeugdspelers OOK een kans geven .
  • Erwin Van Roy

    5 jaar geleden
    Eddy het is niet omdat je is 2 slechte seizoenen hebt dat je plots geen top ploeg meer bent. Was club dan 11 jaar zonder titel een 2 de klasse ploeg geworden. Vorig bestuur heeft veel fout gedaan de laatste jaren nu rustig terug opbouwen. Ze komen terug
  • Willem van Gullik

    5 jaar geleden
    Andèrlect is een modale ploeg. Af en toe zullen ze nog wel eens PO1 halen, zoals ook bv Antwerp of Kortrijk. Tenzij ze de draad weer opnemen en titels kopen.