Direct naar artikelinhoud

in de ban van de ring in de ban van de ring

Wie onze provincie eens van hoog en droog wil bewonderen, moet in Waregem zijn. Daar staat La Roue de Paris, met zijn 60 meter het grootste mobiele rad van Europa. Na dit debuut wil kersverse eigenaar René Bufkens ermee op tournee door België.

Simpel en elegant: Annelien

Coorevits houdt het klassiek.

Ringen van Miracles, € 98 en € 89,

via www.miraclescollections.be.

Smile! Design met de

knipoog van BAR Jewels.

€ 184, bij Warda, Steenstraat 32, 8000 Brugge. www.barjewels.com.

@Jujudispersijn

"Santé santoater, te beter bier dan woater"

Een volkswijsheid die onze mémé zaliger maar al te graag citeerde, en gelijk had ze. Voor de gelijkgestemde zielen: de expo Santé Santoater over 500 jaar caféverleden loopt nog tot 13 december in het Brugse Volkskundemuseum!

Balstraat 43, 8000 Brugge.

www.cafevlissinghe.be.

Ostend King

Dat je het niet ver hoeft te zoeken om mooie plaatjes te schieten, weten ze nu ook bij modelabel ANTWRP. Ze trokken niet naar Miami of Parijs om hun kleren aan de man te brengen, maar zetten voet aan wal in Oostende, met dit knappe gevolg.

ANTWRP, onder meer bij Villa Maria, Gistelse Steenweg 22, 8200 Brugge. www.antwrp.be.

Schoon

sporten

Sportievelingen kunnen op 19 september meedoen aan de Amanprana North Sea Challenge. Samen met enkele BV's loop, wandel of fiets je langs de hele kustlijn. De finish ligt in Knokke, en wie extra goed ter been is, kan starten in De Panne, 70 kilometer westwaarts. Ambassadeurs zijn Kim Clijsters, Bartel Van Riet, Gella Vandecaveye en Ruben Van Gucht, de opbrengst gaat naar de Sea First Foundation.

19 september, op verschillende locaties aan de kust. www.northseachallenge.eu.