Direct naar artikelinhoud

Wordt tante Rita weer zatte Rita?

Omdat de nieuwe Véronique niet 'pakt' en de inbreng van het ronduit onnozele gezin Pauwels zelfs voor een soap een stap te ver is, moeten de scenaristen van Familie een paar tandjes bijsteken. Dus kreeg het op school gepeste Guidooken een lief, joeg Mieke haar stalker Steve de dood in en gaat het van kwaad naar erger met de holding waar zich een crisismanager heeft gemeld.

Matthias werd al bedankt voor bewezen diensten en klust bij in het café, Dirk overweegt zijn geld terug te trekken en zelfs Bart lijkt niet meer zeker van zijn job.

Maar het meeste vuurwerk verwachten we toch van tante Rita. De oude schuur blijkt in lichterlaaie te staan voor bompa Pauwels die niet bepaald als een geheelonthouder kan worden omschreven. Het zwarte schaap van de Van Den Bossches wil geen hypotheek leggen op die prille liefde en houdt angstvallig haar in alcohol gemarineerd verleden verborgen. We zagen haar al champagne en jenever proeven, zodat het zou kunnen dat de zure, saaie tante Rita binnen afzienbare tijd haar zoveelste comeback maakt als de waanzinnige 'zatte' Rita. Laten we hopen.