Theresa May en Jeremy Corbyn.
Volledig scherm
Theresa May en Jeremy Corbyn. © AFP

May ploetert voort: gesprekken met Jeremy Corbyn stukgelopen

De brexitgesprekken tussen de Britse premier Theresa May en Labour-oppositieleider Jeremy Corbyn zijn gisteren stukgelopen. Dat meldden verschillende Britse media nadat Labour in een persverklaring liet doorschijnen dat het onderhandelingsteam na drie dagen nog geen vooruitgang heeft gemaakt.

18 reacties

  • Dirk Van Brussel

    5 jaar geleden
    Anna Pauwels, af en toe ook eens andere kranten lezen. Bvb. eens een Engelse krant. Zelf de krant die pro brexit is, ziet het niet zitten. En de EU teneinde ? Denk het niet. Wel een droom van een enkeling. Zet er je boontjes maar niet op te week. Moest het toch zijn gaan we nog zwarte sneeuw zien. Gezien de gigantische staatsschuld. Bedrijven die sluiten. Te hoge loonkost voor de bedrijven enz.
  • Hugo COOLSAET

    5 jaar geleden
    @Anna Pauels: Dat is een nadeel van een referendum: Degenen die verandering willen zijn super gemotiveerd om hun stem uit te brengen. Degenen die het willen houden zoals het is blijven eerder passief. Cfr De Lange Wapper in Antwerpen: alle tegenstanders waren opgetrommeld om tegen te stemmen.
  • Marc Baeyens

    5 jaar geleden
    “Frankrijk, Spanje en België klaar voor no-deal” - Weeral een bewijs dat België bestuurd wordt door Franstaligen. Deze lopen in de pas van Frankrijk. No-deal is geen optie voor Vlaanderen ; alles beter dan dat. / confederalisme dringt zich ook nu weer op.
  • Hugo COOLSAET

    5 jaar geleden
    De politici in the UK hebben het toch zo hoog op met "the will of the british people". Maar ze hebben schrik dat bij een tweede referendum massaal voor remain zal gekozen worden.
  • guido Bervoets

    5 jaar geleden
    De wil van het volk? Zij die voor een brexit gekozen hebben zijn hopeloos verdeeld tussen een harde of een zachte brexit en hun meningen zijn onverenigbaar. Zelfs tussen hen die een zachte brexit prefereren lopen de meningen uiteen of het een Noorwegen +, douane-unie of een volledige uitstap moet zijn maar met behoud van alle voordelen zonder de lasten. De wil van het volk is een rommeltje waarin een kat haar jongen niet meer kan vinden.