© AFP

Chelsea-trainer Conte: “Geen spijt dat we Lukaku niet gehaald hebben”

Zaterdagavond kijkt Romelu Lukaku met Everton zijn ex-club Chelsea in de ogen. ‘The Blues’ werden afgelopen zomer weer aan ‘Big Rom’ gelinkt, maar kozen uiteindelijk voor Michy Batshuayi. “Ik heb geen spijt dat we Romelu Lukaku niet gehaald hebben”, zei Chelsea-trainer Antonio Conte daarover bij The Evening Standard.

wic

Lukaku heeft zijn seizoensstart bij Everton niet gemist: een tweede plek in de topschuttersstand en zeven goals en drie assists uit tien wedstrijden. Toch beweerde Chelsea-trainer Antonio Conte, die met Diego Costa natuurlijk wel de topschutter in de rangen heeft, geen spijt te hebben dat zijn club Lukaku niet kon binnenhalen. “Nee, ik ben absoluut niet teleurgesteld dat we Romelu Lukaku niet gekocht hebben. We hebben Diego Costa, die fantastisch speelt en niet enkel scoort maar ook veel en goed werk verricht voor het team. Ik zie een complete speler in Diego. Het is fantastisch voor mij en het team om hem in de ploeg te hebben. Ik heb helemaal geen spijt (dat Lukaku niet gekocht werd, nvdr), we hebben onze spitsen en Eden Hazard, Pedro, Willian en Oscar, die allemaal hard werken voor de ploeg.”

“Lukaku is een erg goede speler, hij is jong en maakt erg veel vooruitgang, maar het juiste is om over mijn spelers te praten. Ik ben erg tevreden over hen. Ik hoop dat Diego zo verdergaat, want zijn engagement is ongelofelijk.”

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer