VIDEO. Echte helden: Spiderman verijdelt winkeldiefstal

Gemaskerde helden bestaan dus niet alleen in stripverhalen en tekenfilms, ze waken echt over de veiligheid van hun stad. Deze Canadese straatartiest had zich voor Halloween als Spiderman uitgedost, wat hij wel vaker deed, maar op 31 oktober kreeg hij de kans om echt de held te zijn.

pjv

Terwijl hij als gemaskerde superheld door de straten van Toronto kuierde, hadden beveiligingsagenten net een winkeldievegge betrapt. De mannen verhoorden de vermeende dievegge op straat toen Spiderman besloot een kijkje te nemen. Volgens voorbijgangers begon de vrouw plots te schreeuwen en probeerde ze daarna uit de klauwen van de beveiligingsagenten te ontsnappen.

Spiderman aarzelde geen seconde en hielp de bewakers om de vrouw tegen te houden. “Net op Halloween, een dag waarop ik niet de enige ben die als Spiderman rondloopt, help ik om een misdrijf te verijdelen”, zei de trotse Zilio tegen de lokale media. De vrouw kon uiteindelijk worden gearresteerd door de politie van Toronto en zal zich voor de rechtbank moeten verantwoorden.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer