Eden Hazard en Zinédine Zidane.
Volledig scherm
Eden Hazard en Zinédine Zidane. © Photonews

Gepoker om 100 miljoen: Real Madrid pusht voor Eden Hazard

Buitenlands voetbalReal Madrid voert de forcing voor Eden Hazard. De Spaanse club hoopt de transfer zo snel mogelijk af te handelen, maar stuit voorlopig nog op Chelsea. Gepoker over 100 miljoen euro.

8 reacties

  • eric debanne

    5 jaar geleden
    Hazard zou beter naar Bayern München gaan ! Daar kan hij de leider worden van deze ploeg mooie historische ploeg !
  • Luck Henderickx

    5 jaar geleden
    Carlos: de documentaire over Messi nooit gezien? Daar word zelfs door de spelers vrienden etc. duidelijk gezegd dat het team van Barca in dienst staat van Messi. Ronaldo is top, en speelt voor zichzelf, en met het team!
  • Charlie Sieber

    5 jaar geleden
    Iedere topclub kan Hazard goed gebruiken. Al staat zijn Chelsea wel op de 5e plaats met 19 punten achterstand op Liverpool in de engelse competitie. Hazard zal bij Real veel meer bepalend en beslissend moeten zijn, want voetballen kan hij. En Real Madrid bouwt geen elftal om hem heen, dat is alleen gebeurt met Ronaldo. De concurrentie bij Real is ook vele malen groter dan bij Chelsea.
  • Abder Ben

    5 jaar geleden
    Niet doen hazard! Zie courtois....
  • Laurent Van De Velde

    5 jaar geleden
    Hazard, Mbappé en Ronaldo terughalen en Zidane maakt er terug Galacticos van. Met 500 miljoen is het haalbaar. Ronaldo is om dezelfde reden vertrokken als Zidane, en in Italië is hij niet erg tevreden.