IDV / Belga
Volledig scherm
© IDV / Belga

Francken en Rutten in de clinch nadat VS uitleg eist over visa-affaire: “Geloof nooit de liberalen”

In een brief aan de federale regering eist de Amerikaanse overheid tekst en uitleg over de humanitaire visa die voormalig staatssecretaris van Asiel en Migratie Theo Francken (N-VA) via tussenpersonen aan 1.502 Syriërs heeft verschaft. Gwendolyn Rutten (Open Vld) richtte zich op Twitter rechtstreeks tot de Amerikaanse president Donald Trump. “Beste Donald Trump, onze nieuwe minister van Migratie en Asielbeleid, Maggie De Block, is een strenge maar eerlijke leider”, aldus Rutten. “Geloof nooit de liberalen”, reageerde Francken niet veel later.

114 reacties

  • Philippe Deckers

    5 jaar geleden
    Dat is al sinds de invoering van de snel Belg wet van Guy Verhofstadt dat Belgische paspoorten nauwkeurig bekeken worden.
  • john Roderigas

    5 jaar geleden
    vind het erg dat sommige politici zich moeien met deze zaak. willen ze internationaal bekend worden om op de Europese lijst te scoren? Rutten staat te schreeuwen als geen stem krijgt.
  • vanaeken jokke

    5 jaar geleden
    Hebt gij het orkest met Freya VDB energie, Johan VDL economie , Hilde Lieten armoedebestrijding, Crombez fraudebestrijding ,Janssens zijn lange wapper en Pascal Smets minister van onderwijs horen spelen Gino Denil .Ze hebben ons samen miljarden gekost terwijl onder hun beleid alles ACHTERUITGING en niks werd opgelost.
  • Joseph Van Belle

    5 jaar geleden
    Hoe laag kan Maggie De Block vallen voor een stem ik als echte VLD er stem nu zeker voor Franken ik laat laag gevallen De Block vallen als een baksteen..
  • Anoniem

    5 jaar geleden
    @Philippe Schoonhere: als je de liquidi bonus (25%, je verwart met de RV die naar 30% is gebracht) betaald in het aanslagjaar van de gemaakte winst dan kom je er vanaf met 10%. Alleen moet dat geld dan nog 5 jaar in het vennootschap blijven staan voor je het het vennootschap opdoekt. En dat is niet alleen de schuld van VLD, NVA heeft dit ook mede goedgekeurd !