Direct naar artikelinhoud

Website 'Bild' verdwijnt achter betaalmuur

De website van de Duitse krant Bild verdwijnt vanaf 11 juni gedeeltelijk achter de betaalmuur. Algemeen nieuws zul je er nog gratis kunnen lezen, maar voor exclusieve artikelen en nieuws moet je vanaf dan betalen. Een maandabonnement kost minimaal 4,99 euro. Voetbalfans kunnen voor 2,99 euro een abonnement nemen om de samenvattingen van de Bundesliga te bekijken.

Wie de papieren krant koopt, zal die dag ook toegang krijgen tot de volledige site. Op elke Bild staat er voortaan een unieke dagcode waarmee je op de website kunt inloggen. Bild is met een oplage van bijna 2,5 miljoen exemplaren de grootste krant van Europa.

VTM laat Belgische en Nederlandse koks met elkaar duelleren

VTM maakt dit najaar samen met de Nederlandse zender RTL4 het kookprogramma The Taste. De Belgische teamleiders zijn Wout Bru en Gert De Mangeleer, die elk een team van vier kooktalenten samenstellen. Zij nemen het elke aflevering op tegen twee Nederlandse teams. Na elke aflevering worden twee kandidaten naar huis gestuurd. Op het einde van het programma moet dan blijken of Vlaanderen of Nederland het beste kan koken.

K's Choice vervelt tot Bettens

K's Choice, bekend van liedjes als 'I'm not an Addict' en 'Almost Happy', hebben een terugkeer aangekondigd. Met 'Surrender' werd gisteren een nieuwe single gelanceerd, in september volgt een nieuwe plaat, Waving at the Sun getiteld. Opvallend is vooral de naamsverandering: voortaan heet de popgroep rond Sarah en Gert Bettens niet meer K's Choice, maar gewoonweg Bettens. Sarah Bettens, in een persbericht: "Dit is de geschikte manier om een nieuwe band te beginnen, met mensen bij wie ik me op mijn gemak voel." De laatste plaat van K's Choice, Little Echoes, dateert van 2011.