Clintonkamp bouwt een podium in de vorm van de VS

De voorbereidingen voor de verkiezingsnacht zijn al volop aan de gang in het Jacob K. Javits Convention Center in New York. Tijdens die nacht houdt de Democratische kandidaat Hillary Clinton daar haar verkiezingsevent. Momenteel wordt een podium gebouwd in de vorm van de Verenigde Staten.

Dit is het Jacob K. Javits Convention Center in New York. Het is niet toevallig een glazen gebouw dat het Clinton-kamp heeft gekozen. Het moet het glazen plafond symboliseren dat de Democrate kan doorbreken door als eerste vrouw president van de Verenigde Staten te worden.

In de verte is op de foto het Empire State Building te zien. Als tijdens de verkiezingsnacht duidelijk is wie de verkiezingen heeft gewonnen, zal de bekende wolkenkrabber in de kleur van de overwinnaar uitgelicht worden: rood voor Trump, blauw voor Clinton. Het is niet toevallig dat de toren zo prominent te zien is vanuit de zaal.

De Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump houdt zijn event op verkiezingsnacht in de Hilton in New York. Van de voorbereidingen daar hebben we geen foto's kunnen maken.

Meest gelezen