Ontvoerder die vrouw had vastgeketend in container bekent zeven moorden

De man die de 30-jarige Kala Brown ontvoerd had en haar had vastgeketend als een hond in een container, heeft tegenover de politie minstens zeven moorden bekend.

lbo

Kala verdween in augustus van dit jaar, samen met haar vriend. Een paar dagen geleden vond de politie Kala terug in een container in Woodruff in South Carolina (Amerika), ze zat vastgeketend. Dat gebeurde nadat de politie de wagen van de vriend van Kala, Charlie Carver, terugvond op de eigendom van Todd Kohlepp, een seksdelinquent.

Kala vertelde nadien aan de politie hoe ze moest toezien hoe haar vriend vermoord werd door Kohlepp. Bovendien had ze vanuit de container nog meer schoten gehoord op het terrein.

De politie heeft intussen al één lichaam gevonden op het eigendom van Kolhepp. Maar de man heeft nu ook tegenover de politie bekend dat hij minstens zeven mensen heeft vermoord. Hij zou in 2003 bij een garage met motoren vier mensen hebben doodgeschoten, en op zijn erf zijn minstens twee slachtoffers begraven, onder wie dus de vriend van Kala.

De politie acht het goed mogelijk dat er nog meer lichamen liggen begraven op het terrein.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER