Man die vrouw vasthield in container, bekent 7 moorden

In South Carolina, in de VS, heeft de man die twee maanden lang een vrouw vasthield in een container, 7 moorden bekend. Naast de vriend van de vrouw zou Todd Kohlhepp ook 4 mensen hebben omgebracht in een motorfietswinkel in 2003, en hij wees de politie de plaats aan van nog 2 graven op zijn erf.
Spartanburg County Sheriff's Office

De 30-jarige vrouw die donderdag levend werd teruggevonden, raakte eind augustus samen met haar 32-jarige vriend vermist. Een tip leidde de politie eerder deze week naar een terrein, waar de vrouw "vastgeketend als een hond"  gevonden werd in een container. De vrouw vertelde de politie dat haar vriend voor haar ogen was doodgeschoten, zijn lichaam lag begraven op het erf van Kohlhepp.

Maar wellicht heeft de man nog 6 andere moorden op zijn geweten. Hij bekende intussen dat hij in 2003 op klaarlichte dag 4 mensen ombracht in een motorfietswinkel in Chesnee, een moordzaak die ook bekendstaat als de "Superbike murders". Daarnaast wees hij de politie ook twee andere graven op zijn terrein aan, maar wie er zou begraven liggen, is voorlopig niet duidelijk. 

Zedendeliquent

De 45-jarige Kohlhepp zat eerder al een lange celstraf uit voor verkrachting van een 15-jarig meisje. Na de verkrachting had hij ermee gedreigd haar 3- en 6-jarige broer en zus te vermoorden als ze naar de politie zou stappen. 

Meest gelezen