Direct naar artikelinhoud

Wisselbeker Oliver Hardy

Op deze plek bekronen we elk weekend een vedette die zich de afgelopen dagen meer nog dan

gebruikelijk verdienstelijk maakte voor ons volk. Als dank ontvangt hij of zij van ons een wisselbeker, genoemd naar een illuster voorbeeld.

Elke week uitgereikt aan een man of vrouw die houdt van 'de dikke'.

Evi Hanssen

De Sporza-presentatrice joeg deze week in Humo de mannelijke soort de stuipen op het lijf met volgende uitspraak: "Size matters wel degelijk. Toch voor mij, want mijn lichaam is afgesteld op grote piemels." Bij haar huidige lief heeft ze naar eigen zeggen "niets te klagen", maar in het verleden was dat wel even anders. "Ik werd het slachtoffer van de vloek van de kleine piemels."

Wisselbeker Stan Laurel

Elke week uitgereikt aan een man of vrouw voor wie 'de dunne' (of nog minder) kan volstaan.

Eva Pauwels

Ook in Humo beweerde Eva Pauwels (de ex van Jacques Vermeire en nu overtuigd lesbisch) krek het tegenovergestelde: "Het gaat er stevig aan toe in een bed zonder piemels".

Wisselbeker Koning Albert

Elke week uitgereikt aan een compatriote die de 'gepaste' aandacht besteedt aan zijn of haar buitenechtelijk kind.

Willy Sommers

De Vlaamse zanger staat deze week met zijn 'geheime dochter' Annemie in Dag Allemaal. "Mijn pa heeft de eerste twintig jaar van mijn leven gemist", aldus Annemie. Waarop Willy: "We werken er nu aan om die achterstand in te halen. Ik betrek Annemie en Bart (haar vaste vriend, WD) bij alle familiale aangelegenheden." Annemieke blijft anders nog altijd een beetje terughoudend, getuigt de Vlaamse charmezanger. "Nu ben ik zelf ook geen beller. Maar ik zeg haar: 'Als je zin hebt om mij te horen of te zien, bél dan gewoon'." Annemie heeft Willy plechtig beloofd dat ze in de toekomst minder bedeesd zal zijn.

(WD)