© RR

Eerste beelden van Emma ‘Hermelien’ Watson als Belle

Disney doet zijn fans dit weekend watertanden met de eerste beelden van de nieuwe, live-actionversie van de romantische klassieker Beauty and The Beast, ofte Belle en het Beest. Daarin speelt de Britse actrice Emma Watson (26), bekend als Hermelien in de ‘Harry Potter’-films, de rol van Belle.

dvg

Via het magazine Entertainment Weekly werden de eerste foto’s gelost. Daaruit blijkt dat de makers trouw blijven aan de animatiefilm uit 1991. Zo is de gele jurk van Watson een exacte kopie van de originele versie en lijkt ook het Beest, gespeeld door de Brit Dan Stevens (34), als twee druppels op het personage in de animatiefilm. Beauty and the Beast wordt in de loop van 2017 in de zalen verwacht.

© RR

© rr

Ongelooflijk: Teaser nieuwe Disneyfilm doet zelfs beter dan Star Wars

Enkele dagen geleden heeft Disney de eerste teaser trailer van hun nieuwste film losgelaten op het internet: Belle en het Beest. Een video waar velen op zaten te wachten, zo blijkt uit statistieken. De teaser is op 24 uur maar liefst 91,8 miljoen keer bekeken, een record.

Daarmee gaat de film met Emma Watson in de hoofdrol zelfs Star Wars: The Force Awakens voorbij. Het zevende deel uit de sciencefictionreeks kon twee jaar geleden het toenmalige record van 88 miljoen kijkers vestigen. Het recordaantal kijkers voor een full-length trailer blijft wel nog in handen van Star Wars; 112 miljoen mensen zagen toen de video in de eerste dag na publicatie. Wanneer de eerste volwaardige trailer van Belle en het Beest uitkomt, is niet bekend.

De live-action versie van Belle en het Beest is een remake van de animatiefilm die in 1991 uitkwam. De film zal in onze bioscopen te zien zijn vanaf eind maart 2017.

25 jaar later: 91-jarige Mrs. Potts zingt 'Beauty and the Beast' nog eens

© rr

De Disneyfilm 'Beauty and the Beast' zal op 13 november exact 25 jaar oud zijn. In het Lincoln Center in New York werd die verjaardag maandag al gevierd. Ook actrice Angela Lansbury, ondertussen 91 jaar, die destijds de stem van Mrs. Potts (of mevrouw Tuit) insprak, kwam voor de gelegenheid het podium op. Ze zong het themalied 'Beauty and the Beast' nog eens, net zoals 25 jaar geleden in de Disneyfilm.

In maart 2017 komt de remake van 'Beauty and the Beast' met Emma Watson in de hoofdrol in de cinema.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer