Dit is het eerste seksspeeltje dat er komt dankzij crowdfunding

Mensen lanceren via crowdfunding de gekste ideeën. Zo ook de dames van Dame die graag Fin willen produceren, een vibrator die via de vingers wordt bediend. Het lijkt er alvast op dat ze in hun missie zullen slagen, want er werd ondertussen al meer geld opgehaald dan nodig.

flb

Eva en Janet zijn de oprichters van Dame, een bedrijfje dat zich focust op seksspeeltjes die vrouwen extra moeten stimuleren tijdens een vrijpartij of daarbuiten. Zelf hadden ze ondervonden dat er wel heel wat op de markt was, maar weinig dat op een manier met weinig gedoe zich focust op het genot van de vrouw en dat makkelijk geïntegreerd kan worden als je als koppel vrijt. Hun eerste telg was vibrator Eva en nu willen ze graag Fin lanceren.

Fin is een vribrator die je tussen twee vingers moet houden en waar je op die manier de clitoris extra mee kan stimuleren. Volgens Eva en Janet dient het dan ook als een soort "langer maken van het lichaam", zij het wel eentje met drie verschillende snelheden en met een riempje dat je kunt gebruiken indien je meer steun wilt. Omdat ze maar een klein bedrijf zijn, zochten ze hun toevlucht tot crowdfundingplatform Kickstarter om de vibrator te kunnen produceren.

Het ziet er in elk geval uit dat Fin op heel wat enthousiasme kan rekenen. Nu al hebben 1.777 mensen geld gestort, goed voor in totaal bijna 140.000 dollar (126.000 euro), een pak meer dus dan de 50.000 (45.000 euro) dollar die ze bij Dame voor ogen hadden. Dat je als je het project steunt als een van de eersten de vibrator in de bus mag verwachten, speelt ongetwijfeld mee in het succes van hun campagne.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer