Angelina Jolie is niet van plan om het Brad Pitt tijdens de scheiding gemakkelijk te maken: ze vindt dat zij grotendeels verantwoordelijk is voor zijn succes.
Volledig scherm
Angelina Jolie is niet van plan om het Brad Pitt tijdens de scheiding gemakkelijk te maken: ze vindt dat zij grotendeels verantwoordelijk is voor zijn succes. © REUTERS

“Angelina Jolie heeft het moeilijk om wrok tegen Brad Pitt achter zich te laten”

CelebritiesAl in september 2016 kondigden Brad Pitt (54) en Angelina Jolie (43) aan dat ze na een relatie van elf jaar uit elkaar zouden gaan, maar de scheiding is nog altijd niet rond. Volgens een bron dicht bij Jolie, is dat oponthoud vooral aan de actrice te danken, die vindt dat zij grotendeels verantwoordelijk is voor Brads succes.

4 reacties

  • Filiep Lapeire

    5 jaar geleden
    Goed zaak voor de advocaten die zullen er wel voor zorgen dat alles eerlijk verdeeld word met het nodige ereloon erbij.
  • Bix Froefel

    5 jaar geleden
    De rijkdom die hij verwierf. Het staat er letterlijk. Angelina was niets anders dan een blok aan zijn been. Knappe acteurs zouden nog succesvoller zijn zonder vrouw denk ik. Hopelijk gaat hij terug samen met Jennifer Aniston.
  • Gino Denil

    5 jaar geleden
    Altijd hetzelfde liedje als ze op dat geld uit zijn. Het is om zichzelf te beschermen als precaire arme sukkel en vooral voor de kinderen. Alsof die kinderen niet ook van die andere partner zijn. Nee, natuurlijk niet. Die partner was het meubelstuk dat zijn succes aan de vrouw te danken heeft. In veel echtscheidingen zie je die redenering terug komen.
  • Liliane Depauw

    5 jaar geleden
    Ze koestert misschien wrok tegen haar ex maar qua opvoeding van de kinderen laat ze het ook goed afweten, hopelijk komt ze later niet voor onmogelijk oplosbare feiten te staan en dan zal de schuld bij haar te zoeken zijn, een klein beetje respect en gehoorzaamheid zou hier gepast zijn.